Werkbezoek voor PIOG en GZ-psycholoog 

Volg je de GZ-opleiding of ben je al GZ-psycholoog? En wil je graag een keer kennismaken met de specialistische GGZ? PHI en Het Rughuis nodigen je van harte uit voor een werkbezoek! 

Het volgende werkbezoek is op donderdag 16 november bij PHI in Eindhoven, in de ochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. We zorgen uiteraard voor een hapje en drankje.  

Wat kun je verwachten? 

  • We geven je een goede indruk hoe het is om te werken met een complexe doelgroep. 
  • We vertellen je over onze aanpak waarin verder wordt gekeken dan alleen de aanmeldklacht. 
  • We duiden onze interdisciplinaire werkwijze waarin de cliënt centraal staat. 

Tijdens het werkbezoek word je vanuit het perspectief van elke behandeldiscipline meegenomen in de samenwerking als team: de fysiotherapeut, de psycholoog Leefstijl en Vitaliteit, de psycholoog Psychosomatiek, de psycholoog CGT en natuurlijk die van regiebehandelaar. Ook zal ons HR-team je bijpraten over de details en voordelen van de functie GZ-psycholoog bij PHI of Het Rughuis.  

Voor en na de presentatie krijg je ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. En je mag gerust even rondkijken op de locatie voor een complete indruk. 

Zien we jou op 16 november?

Schrijf je hieronder in, dan ontvang je van ons een bevestiging terug en een herinneringsmail in november met alle details. Het werkbezoek wordt gehouden bij PHI Eindhoven, Steenoven 2A, 5626 DK external-link. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie en langs de weg.