Ontmoet onze recruiters

Kenneth Hyndycz

Tel: +31 6 34 46 94 77
Email: kenneth.hyndycz@intergrin.nl

Klik hier om een gesprek met mij in te plannen.

Als Corporate Recruiter ben ik verantwoordelijk voor de werving, selectie en aanname van personeel voor alle vestigingen van PHI.

Ik krijg veel plezier van het helpen van mensen; of dit nu is door een kandidaat te kunnen matchen met een teamcultuur, wensen, verwachtingen en ambities; een regiomanager te kunnen helpen bij de uitbreiding van een team; of door er te zijn voor mijn collega’s. Ik ben van mening dat de beste resultaten te behalen zijn als men integriteit, enthousiasme, en intelligentie gebruikt; met een focus op verantwoordelijkheid in het leveren van resultaten.

Naast werk ben ik de trotse papa van Emilio; de liefde van mijn leven! 😊 Reizen, culturen, eten, mensen, hardlopen, wandelen en bankhangen met vrienden zijn dingen waarvan ik ook ontzettend kan genieten!

Jan de Lange

Tel: +31 6 40 70 04 36
Email: jan.delange@intergrin.nl

Als corporate recruiter focus ik mij op het werven van gemotiveerde regiebehandelaars voor zowel PHI als Het Rughuis.  

Vanuit mijn marketing achtergrond neem ik de behoefte van de kandidaat als uitgangspunt om te komen tot een goede match voor een langdurige en vruchtbare samenwerking. 

Binnen het team recruitment werken we intensief samen en proberen we in de huidige krappe arbeidsmarkt gedreven kandidaten voor onze groeiende organisaties PHI en Het Rughuis te vinden en te enthousiasmeren.  

Zo bouwen we structureel aan netwerken met onze doelgroepen, van waaruit we ze voorzien van zinvolle informatie. Binnen deze doelgroepen wordt onze holistische werkwijze als uiterst positief ervaren; kandidaten zien het werken in multidisciplinaire teams veelal als een mooie en logische uitdaging.  

Uiteindelijk blijkt, naast passende arbeidsvoorwaarden, multidisciplinair teamwork en de psychosomatische behandelmethode, vooral ook de sfeer op de vestiging voor de kandidaten een grote rol te spelen. 

We streven er dan ook naar om kandidaten optimaal aan de sfeer te laten proeven door ze een dagdeel mee te laten draaien met een multidisciplinair overleg (MDO) op de betreffende vestiging. 

Dit alles met als doel te komen tot een langdurige en prettige samenwerking.